Et vellykket arrangement hvor vi fikk gleden av å se hvordan vi kan utnytte det vi dyrker frem og dele gleden av å dyrke egen mat med andre.
Over 40 stykke besøkt Parsellhage og deltok på hagevandring og koste seg med smaksprøver- chillis saus, chilli syltetøy, plomme kompott, plomme ‘leather’, hvitløk og urter smør, rabrabra og jordbær ‘candy’, jordskokkpulver, fermenterte rødbeter, syltet squash, grønnblad curry med ris – nam nam!!!
Kyrre fra Økologisk Rogland var i teltet for å spre kunnskap om økologisk dyrking og mat. Han delt ut gratis kopier av Økologisk Norges magasin- RENMAT. Flere kopier ligger inn i boden, det er bare å forsyne seg.
I kaféen på gårdshus hadde vi fått kaffe fra Austrått kaffebrenneri. Vi hadde også saft og mye godt å spise – eplekake, squashkake, gresskar boller, squash kjeks, kål og linse suppe og 2 varianter av gulrot suppe, en med jordskokkpulver og en uten. Det meste ble spist.
Vi også hadde 2 konkurranser – quiz og tippe konkurranse. Vinnerene fikk hver en flott pose med forskjellige vekster fra parsellhagen.
Og siste men ikke minst – var det grønnsakskåring på mangfoldige kategorier (se separate innlegg om det).