Styre-dugnad 24 April

Hei godt folk!

Til tross for en håpe om å kom i gang med en skikkelig dugnad denne våren så gjøre korona det vanskelig. Da bestemte styret å ta en liten innsats likevel!

Siden starten av Parsellhagen i fjor har styret snakket om å plante noe i «felles området» langs  hoved gangstien – dvs de smale jord-stripene mellom øverste parsell og stien til barnehagen.

På lørdag 24 april møtte deler av styre opp kl.10 og satt i gang med å grave opp, snu om jorda og fjerne ugresset. Alt gikk bra for seg – solen skinte i lag med litt kald vind pluss at alle hadde med seg godt humør, godt utstyr og heldigvis sterke rygger. 

Nå er jobben gjort og nå har styret plantet blåbærbusker, rabarbra, rips og solbær som skal være til felles nyttelse, både for øyene og munn.

Den borteste stripen vil også få noen busker senere i år eller neste år, avhengig av hvor mange parsellanter vi blir i år.

Siden vi ikke kan ha vanlig dugnad, hadde det vært fint om dere alle tar dere en liten runde neste gang dere er innom parsellhagen og graver opp noen høymoler og løvetann som står rundt omkring i «felles områdene». Tar alle et par hver gang de er i parsellen, vil vi snart gå tom!

Tusen takk til alle i styre som kunne stille opp!!!